Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g2000g6600kcal320g1240g40g120g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1000g2800kcal190g0g220g0g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1g4.3g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal4.9g3.8g12.6g0.1g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2500g750kcal25g150g5g25g
Jauhelihamauste, annos 15g25g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu100g104kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2000g3400kcal380g0g200g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos50g360kcal0.3g0.3g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19480g28939kcal1884.4g2921.6g1042.8g337g
Valittu annoskoko9740g14469kcal942.2g1460.8g521.4g168.5g
Annoskoko puolitettuna4870g7235kcal471.1g730.4g260.7g84.3g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957