Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g700g2450kcal196g14g182g0g
Pirkka salsadippi medium1260g731kcal11.3g163.8g3.8g18.9g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1400g1680kcal39.2g71.4g140g5.6g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)2100g525kcal18.9g90.3g8.4g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi1400g364kcal16.8g67.2g2.8g0g
Oliiviöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g2800g2100kcal476g0g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g17185kcal1516.4g813.4g886.8g49g
Valittu annoskoko9744g8593kcal758.2g406.7g443.4g24.5g
Annoskoko puolitettuna4872g4296kcal379.1g203.4g221.7g12.3g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155