Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1583g6425kcal0g1581.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1117g1403kcal122.9g2.9g100.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 908g3115kcal92.5g635.5g10.9g31.8g
Vehnälese 93g212kcal12.4g14.3g4.2g34.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g93g339kcal3.3g74.1g3.3g0g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.6g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g47g186kcal0g46.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl931g8380kcal0g0g931.1g0g
Porkkanaraaste 200g2793g754kcal16.8g148g5.6g69.8g
Tomusokeri 1dl=60g698g2793kcal0g698.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g37g149kcal0g36.9g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1397g4032kcal153.6g41.9g363.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g55740kcal807.8g6593.8g2838g273.4g
Valittu annoskoko9744g27870kcal403.9g3296.9g1419g136.7g
Annoskoko puolitettuna4872g13935kcal202g1648.5g709.5g68.4g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696