Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1053g179kcal4.2g26.3g6.3g7.4g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Vesi2457g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g39g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma351g1123kcal0.4g259.7g0g0g
Auringonkukansiemen 351g2085kcal80.7g44.2g173.7g21.1g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)5265g18428kcal737.1g3475g158g263.3g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g158g1422kcal0g0g158g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g46473kcal1644.8g7610.4g992g583.6g
Valittu annoskoko9744g23236kcal822.4g3805.2g496g291.8g
Annoskoko puolitettuna4872g11618kcal411.2g1902.6g248g145.9g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242361