Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki5600g5040kcal840g140g112g0g
Kauralese 504g1814kcal90.7g229.8g38.8g88.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g280g1680kcal67.2g18.5g151.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3360g4234kcal369.6g10.1g302.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g25536kcal2735g796.8g1208.8g176.4g
Valittu annoskoko9744g12768kcal1367.5g398.4g604.4g88.2g
Annoskoko puolitettuna4872g6384kcal683.8g199.2g302.2g44.1g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396