Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton1963g4318kcal219.8g49.1g372.9g2g
Porkkanaraaste 200g1402g379kcal8.4g74.3g2.8g35.1g
Rypsiöljy rainbow70g631kcal0g0g70.1g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g6309g7085kcal140.7g1571g25.2g58.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g24825kcal737.8g3388.8g942g191.6g
Valittu annoskoko9744g12413kcal368.9g1694.4g471g95.8g
Annoskoko puolitettuna4872g6206kcal184.5g847.2g235.5g47.9g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711