Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4197g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2399g5311kcal419.7g0g407.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1499g615kcal21g121.4g4.5g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli1199g2159kcal101.9g26.4g179.9g0g
Ketsuppi, Felix324g291kcal3.2g68g1.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Persilja60g7.2kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g17136kcal1105g442.2g1218g9.8g
Valittu annoskoko9744g8568kcal552.5g221.1g609g4.9g
Annoskoko puolitettuna4872g4284kcal276.3g110.6g304.5g2.5g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674