Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4553g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g77g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 350g799kcal46.6g53.9g15.8g131.3g
Vehnäjauho puolikarkea 4553g15623kcal464g3187.3g54.6g159.4g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 168g682kcal0g168g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g34209kcal1021.2g6818.4g140.8g581.4g
Valittu annoskoko9744g17105kcal510.6g3409.2g70.4g290.7g
Annoskoko puolitettuna4872g8552kcal255.3g1704.6g35.2g145.4g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248