Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Punaherukka 800g453kcal11.5g60g3.2g40g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1600g960kcal51.2g113.6g32g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1000g5371kcal9g7g600g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2960g2486kcal32.6g541.7g11.8g53.3g
Fariinisokeri560g2274kcal0g559.4g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl240g1387kcal50.6g12.7g121.2g27.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1560g4992kcal215.3g904.8g49.9g195g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19504g38653kcal955.8g4496.8g1809.4g632.6g
Valittu annoskoko9752g19327kcal477.9g2248.4g904.7g316.3g
Annoskoko puolitettuna4876g9663kcal239g1124.2g452.4g158.2g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218