Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3120g10920kcal415g2121.6g74.9g118.6g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)2800g924kcal92.4g126g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g1200g8640kcal12g12g960g0g
Neilikka, annos 4g32g117kcal1.1g25.5g1.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g120g373kcal13.2g72g8.4g33.6g
Siirappi 1120g3377kcal1.1g829.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19504g59741kcal1069.6g9091.2g2088.8g304.4g
Valittu annoskoko9752g29871kcal534.8g4545.6g1044.4g152.2g
Annoskoko puolitettuna4876g14935kcal267.4g2272.8g522.2g76.1g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450