Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2397g4075kcal479.4g0g239.7g0g
Sipuli (kuorittu)1079g291kcal14g51.8g2.2g18.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1199g336kcal7.2g71.3g2.4g30g
Tomaattimurska 2397g705kcal13.4g127g4.8g45.5g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g240g137kcal8.9g24.2g0.5g0g
Rypsiöljy 48g424kcal0g0g47.9g0g
Vesi1798g0kcal0g0g0g0g
Punaviini599g420kcal1.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19512g12773kcal1049.4g548.6g595g187.6g
Valittu annoskoko9756g6387kcal524.7g274.3g297.5g93.8g
Annoskoko puolitettuna4878g3193kcal262.4g137.2g148.8g46.9g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608