Kermainen lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo ja huuhtele.

Leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata rasva kattilaan ja lisää joukkoon kasvikset.

Kääntele muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippuri.

Keitä kasviksia kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää joukkoon pakaste lohikuutiot ja ruokakerma.

Keitä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 11g79kcal0g0g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 8.8g27kcal0.9g3g1.2g0.1g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)160g192kcal32g0g5.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)80g68kcal0.8g2.8g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g1084kcal77.4g85g44g9.2g
Valittu annoskoko976g542kcal38.7g42.5g22g4.6g
Annoskoko puolitettuna488g271kcal19.4g21.3g11g2.3g
Arvot/100g100g56kcal4g4.4g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180904