Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl10g88kcal0g0g10g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)160g214kcal32g0g9.6g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g67g167kcal9.3g2.3g13.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g333g137kcal4.7g27g1g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g200g130kcal3.2g30g0.2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g167g250kcal2.7g5.8g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g2194kcal119g130.2g135.8g0g
Valittu annoskoko976g1097kcal59.5g65.1g67.9g0g
Annoskoko puolitettuna488g549kcal29.8g32.6g34g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267