Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g182g636kcal24.2g123.6g4.4g6.9g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.3g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma159g191kcal5.1g7.2g15.9g0g
Kananmuna kuoreton 48g68kcal6g0.1g4.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl40g359kcal0g0g39.9g0g
Maitorahka, milbona (500g)199g136kcal24.3g7.8g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 48g68kcal6g0.1g4.9g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)80g37kcal2.6g3.8g1.2g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g199g110kcal1g25.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g3288kcal139.2g354g143.6g13.8g
Valittu annoskoko976g1644kcal69.6g177g71.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna488g822kcal34.8g88.5g35.9g3.5g
Arvot/100g100g168kcal7.1g18.1g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276