Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)484g155kcal16g21.8g0g0g
Sokeri 145g589kcal0g144.9g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen65g464kcal0g0g51.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 283g971kcal28.8g198g3.4g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g4357kcal89.6g729.4g110g19.8g
Valittu annoskoko976g2178kcal44.8g364.7g55g9.9g
Annoskoko puolitettuna488g1089kcal22.4g182.4g27.5g5g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172