Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 23g68kcal0g16.7g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g188g113kcal1.9g8.4g7.5g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Parsa 750g116kcal9.6g9g1.5g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1953g694kcal26.2g72.6g25.8g23.2g
Valittu annoskoko977g347kcal13.1g36.3g12.9g11.6g
Annoskoko puolitettuna488g173kcal6.6g18.2g6.5g5.8g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894