Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g30g104kcal1.8g22.6g0.5g0.6g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 350g134kcal3.5g24.2g0.7g8.8g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g233kcal26.6g0g14g0g
Basilika, tuore 3.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)175g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss26g88kcal5.8g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1953g1410kcal97.4g114g58.4g20.2g
Valittu annoskoko977g705kcal48.7g57g29.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna488g353kcal24.4g28.5g14.6g5.1g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796