Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Herkkusieni 38g6kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu3.7g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Chili paprika punainen3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g34g118kcal1.1g27.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1953g354kcal10.6g71.4g1g9g
Valittu annoskoko976g177kcal5.3g35.7g0.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna488g89kcal2.7g17.9g0.3g2.3g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258