Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 35g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Fenkoli, annos 100g35g11kcal0.4g2.6g0.1g1.1g
Maa-artisokka 140g64kcal0.7g11.5g0.3g5.6g
Lehtiselleri 25g3.1kcal0.3g0.3g0g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g25g5.9kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Vesi595g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 88g85kcal2.6g17.1g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1953g500kcal10g70.8g16.2g19.4g
Valittu annoskoko977g250kcal5g35.4g8.1g9.7g
Annoskoko puolitettuna488g125kcal2.5g17.7g4.1g4.9g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404