Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 350g426kcal74.3g0g14g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Paprika vihreä 149g32kcal1.4g3.7g0.4g2.8g
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi61g52kcal2.9g9.8g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%175g105kcal2.1g4.9g8.7g0g
Smetana, Valio, hyla87g341kcal1.7g2.2g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1953g2010kcal168.6g56.6g121.2g11.4g
Valittu annoskoko976g1005kcal84.3g28.3g60.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna488g503kcal42.2g14.2g30.3g2.9g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162