Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5005g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)150g150kcal11.3g25.5g0.8g3.2g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g751g210kcal4.5g44.7g1.5g18.8g
Selleri, annos 50g501g70kcal5g15g0g0g
Tomaatti, tuore1251g254kcal7.5g47.5g3.8g17.5g
Sieni tatti, hapero 751g208kcal13.7g21.8g3.8g14.3g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g501g55kcal4g8g0.5g0g
Oliiviöljy 100g885kcal0g0g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g4049kcal114g385g224g135.2g
Valittu annoskoko9760g2025kcal57g192.5g112g67.6g
Annoskoko puolitettuna4880g1012kcal28.5g96.3g56g33.8g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711