Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5600g9296kcal1064g0g560g0g
Sipuli 640g194kcal8g30.7g1.3g10.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1600g1026kcal51.2g77.1g56g0.2g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g240g641kcal20.4g122.9g2.4g32.2g
Chili paprika punainen160g64kcal3.2g14.4g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)320g640kcal0g153.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1200g1506kcal132g3.1g108.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g26734kcal2557.6g803.6g1455.8g86.6g
Valittu annoskoko9760g13367kcal1278.8g401.8g727.9g43.3g
Annoskoko puolitettuna4880g6684kcal639.4g200.9g364g21.7g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905