Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g3075g2921kcal215.3g461.3g30.8g246g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2674g9092kcal374.4g0g828.9g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g2139g428kcal53.5g25.7g10.7g0g
Sipuli (kuorittu)802g217kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g267g278kcal21.1g43.6g1.6g5.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 669g2207kcal13.4g20.1g234g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl67g602kcal0g0g66.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g67g488kcal0.7g0.7g53.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g32463kcal1377.6g1179.8g2455.8g529.8g
Valittu annoskoko9760g16232kcal688.8g589.9g1227.9g264.9g
Annoskoko puolitettuna4880g8116kcal344.4g295g614g132.5g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272701