Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g3006g3006kcal511g30.1g90.2g0g
Sipuli (kuorittu)551g149kcal7.2g26.5g1.1g9.4g
Valkosipuli 100g109kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Paprika keltainen 1303g393kcal12.2g66.4g2.6g26.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl100g251kcal12g1.5g22g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4008g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton501g802kcal40.1g20g65.1g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g150g1209kcal0g0g135.3g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g11834kcal1180.8g321.6g634g75.4g
Valittu annoskoko9760g5917kcal590.4g160.8g317g37.7g
Annoskoko puolitettuna4880g2959kcal295.2g80.4g158.5g18.9g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152