Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)4836g1547kcal159.6g217.6g0g0g
Sokeri 1451g5888kcal0g1449.3g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen645g4642kcal0g0g515.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2829g9706kcal288.3g1980.2g33.9g99g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g43569kcal895.8g7294.2g1099.4g198g
Valittu annoskoko9760g21784kcal447.9g3647.1g549.7g99g
Annoskoko puolitettuna4880g10892kcal224g1823.6g274.9g49.5g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172