Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl100g879kcal0g0g99.9g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)1599g2143kcal319.8g0g95.9g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g666g1666kcal93.3g22.7g133.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto400g1119kcal75.9g0g87.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3331g1366kcal46.6g269.8g10g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g1999g1299kcal32g299.8g2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1666g2498kcal26.6g58.3g249.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g21939kcal1188.4g1301.2g1357.4g0g
Valittu annoskoko9760g10970kcal594.2g650.6g678.7g0g
Annoskoko puolitettuna4880g5485kcal297.1g325.3g339.4g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267