Kukkakaalipyre

Keitä kukkakaali suolaisessa vedessä pehmeähköksi.

Posta vesi , mutta ota siitä talteen noin puolidesiä myöhemmin lisättäväksi.

Muusaa kukkakaalit sauvasekoittimella vähän, lisää voi, ja jatkaa muusaamista, lisää kerma, valkoviinietikka ja valkopippuri.

Lisää välillä keitinlientä tee hieman perunamusia notkempaa, lisää juustoraaste ja muusaa vielä hetki.

Maista vielä suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 4000g954kcal72g87.2g12g91.2g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g40g40kcal0g8.4g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl800g2856kcal16g24g304g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa800g2400kcal184g0g184g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19536g14297kcal548g248.4g1192.4g186.6g
Valittu annoskoko9768g7149kcal274g124.2g596.2g93.3g
Annoskoko puolitettuna4884g3574kcal137g62.1g298.1g46.7g
Arvot/100g100g73kcal2.8g1.3g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370130