Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g700g1008kcal154g0g42g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g125g150kcal2.9g6g12.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g125g138kcal2.9g5g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1954g2895kcal321g26.6g164.4g3.2g
Valittu annoskoko977g1447kcal160.5g13.3g82.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna489g724kcal80.3g6.7g41.1g0.8g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691