Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.4g10.9g1.7g3.1g
Herkkusieni 156g25kcal3.3g0.5g0.5g2.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]63g211kcal7.5g0g23.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl250g850kcal5g7.5g87.5g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1955g2531kcal54g39g239.6g10.8g
Valittu annoskoko978g1266kcal27g19.5g119.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna489g633kcal13.5g9.8g59.9g2.7g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412