Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 6400g700kcal35.8g89.6g6.4g44.8g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 3200g4233kcal84.2g102.4g384g0g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19552g10394kcal240.8g513.2g780.8g89.6g
Valittu annoskoko9776g5197kcal120.4g256.6g390.4g44.8g
Annoskoko puolitettuna4888g2599kcal60.2g128.3g195.2g22.4g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021