Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 502g229kcal15g24.1g7.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)301g379kcal33.1g0.9g27.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g559kcal16.6g114.1g2g5.7g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo10g71kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1956g2477kcal129.4g278.2g89.2g11.4g
Valittu annoskoko978g1238kcal64.7g139.1g44.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna489g619kcal32.4g69.6g22.3g2.9g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326