Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g749g255kcal1.5g53.2g2.2g13.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)75g540kcal0.6g0.6g60g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.6g0g0g
Kaurahiutale 90g337kcal13g51.3g6.6g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1956g2779kcal30.2g337.4g137.6g45g
Valittu annoskoko978g1390kcal15.1g168.7g68.8g22.5g
Annoskoko puolitettuna489g695kcal7.6g84.4g34.4g11.3g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408