Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1300g4550kcal156g923g27.3g39g
Kauralese 240g864kcal43.2g109.4g18.5g42g
Paprika punainen 4000g1171kcal37.6g180g16g76g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g1400g3220kcal210g14g266g0g
Broilerifileesuikale (Atria)1600g1760kcal368g0g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19560g35002kcal1659.6g2501.4g2025.4g329g
Valittu annoskoko9780g17501kcal829.8g1250.7g1012.7g164.5g
Annoskoko puolitettuna4890g8751kcal414.9g625.4g506.4g82.3g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051