Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 180g54kcal1.7g9.2g0.4g3.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Pinaatti 68g9kcal1.1g0.3g0.2g0.9g
Cashew pähkinä, pirkka45g259kcal9g8.6g20.7g1.6g
Salaatti, jäävuori tuore60g6kcal0.7g0.5g0.1g0.6g
Savulohi, pelkästään180g357kcal31.2g0g27.7g0g
Kananmuna kuoreton 188g268kcal23.5g0.6g19.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore60g6kcal0.4g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1959g2128kcal137.4g54.8g153g19.4g
Valittu annoskoko979g1064kcal68.7g27.4g76.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna490g532kcal34.4g13.7g38.3g4.9g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111998