Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3613g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 3613g1397kcal119.2g101.2g54.2g0g
Kananmuna kuoreton 795g1134kcal99.4g2.4g81.5g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1734g5982kcal95.4g1321.2g20.8g21.7g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g17026kcal628g2849.6g313g43.4g
Valittu annoskoko9792g8513kcal314g1424.8g156.5g21.7g
Annoskoko puolitettuna4896g4256kcal157g712.4g78.3g10.9g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145