Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka3355g10231kcal325.4g2046.3g67.1g503.2g
Puolukka 3195g1240kcal14.1g217.2g16g83.1g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3195g2420kcal59.7g492.6g6.4g31.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g27784kcal798.4g5512.2g179g1236.4g
Valittu annoskoko9792g13892kcal399.2g2756.1g89.5g618.2g
Annoskoko puolitettuna4896g6946kcal199.6g1378.1g44.8g309.1g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480