Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%3356g3356kcal402.7g87.2g161.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi45g125kcal4g3.1g10.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4794g2876kcal71.9g623.2g4.8g43.1g
Keittojuurekset, Rainbow1598g400kcal14.4g76.7g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g13513kcal986g1580.4g362g86.2g
Valittu annoskoko9792g6757kcal493g790.2g181g43.1g
Annoskoko puolitettuna4896g3378kcal246.5g395.1g90.5g21.6g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645