Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 701g2592kcal129.6g77.1g152g213g
Sokeri 5460g22160kcal0g5454g0g0g
Siirappi 467g1408kcal0.5g346.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2336g7710kcal46.7g70.1g817.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 654g4645kcal4.9g2.6g523.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g175g701kcal0g173.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g78432kcal363.4g12246.6g2985.4g426g
Valittu annoskoko9792g39216kcal181.7g6123.3g1492.7g213g
Annoskoko puolitettuna4896g19608kcal90.9g3061.7g746.4g106.5g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297