Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g3204g1922kcal118.5g233.9g64.1g0g
Kananmuna kuoreton 1322g1885kcal165.2g4g135.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1101g3461kcal116.3g654.2g24.2g60.6g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.3g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 881g1257kcal110.1g2.6g90.3g0g
Tonnikala vedessä 2403g2510kcal539.2g0g36g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g801g2083kcal240.3g16g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g26517kcal2587.6g1882g940.4g122g
Valittu annoskoko9792g13258kcal1293.8g941g470.2g61g
Annoskoko puolitettuna4896g6629kcal646.9g470.5g235.1g30.5g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933