Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.3g1.1g3.8g
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Hunaja 270g892kcal1.3g218.2g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g900g99kcal7.2g14.4g0.9g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g252g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 900g2046kcal126g15.3g162g0g
Vesi, vesijohtovesi 3150g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 3150g4810kcal608g0g264.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g17909kcal1539.4g643.6g1006.8g38.4g
Valittu annoskoko9792g8954kcal769.7g321.8g503.4g19.2g
Annoskoko puolitettuna4896g4477kcal384.9g160.9g251.7g9.6g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258