Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)2857g2285kcal97.1g342.8g57.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2857g1302kcal85.7g137.1g42.8g0g
Kananmuna kuoreton 1885g2689kcal235.7g5.7g193.2g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1714g5484kcal257.1g1011.2g44.6g171.4g
Ruokasuola jodioitu 80g2kcal0.5g0g0g0g
Leivinjauhe 57g100kcal3g21.6g0g0.3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g343g2537kcal0g0g281.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g28800kcal1358.2g3036.8g1237.6g343.4g
Valittu annoskoko9792g14400kcal679.1g1518.4g618.8g171.7g
Annoskoko puolitettuna4896g7200kcal339.6g759.2g309.4g85.9g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979