Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1599g614kcal16g110.3g3.2g40g
Porkkana, keskikokoinen 65g1599g448kcal9.6g95.1g3.2g40g
Sipuli (kuorittu)799g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Peruna, keskikokoinen 60g1599g959kcal24g207.8g1.6g14.4g
Kesäkurpitsa3197g544kcal12.8g79.9g19.2g22.4g
Lanttu 799g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl160g1439kcal0g0g159.9g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g8898kcal161.6g1136.6g382.2g289.6g
Valittu annoskoko9792g4449kcal80.8g568.3g191.1g144.8g
Annoskoko puolitettuna4896g2225kcal40.4g284.2g95.6g72.4g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822