Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1388g1124kcal21.8g233.6g0.7g41.6g
Mungpapu, Risenta2136g6193kcal512.6g854.3g21.4g0g
Sipuli 587g178kcal7.3g28.2g1.2g10g
Kurkuma, annos 2g21g11kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 107g116kcal8.4g17.4g0.6g2.2g
Korianteri, tuore, annos 20g214g43kcal4.3g8.5g1.1g6.4g
Vesi, vesijohtovesi 5339g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g15327kcal1108.8g2284g50.8g120.4g
Valittu annoskoko9792g7664kcal554.4g1142g25.4g60.2g
Annoskoko puolitettuna4896g3832kcal277.2g571g12.7g30.1g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344