Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 5351g2433kcal2.1g589.1g1.1g3.7g
Mansikka 2675g1245kcal13.4g224.7g5.4g50.8g
Sokeri 428g1738kcal0g427.6g0g0g
Mannasuurimo 1338g4230kcal136.3g850.8g14.7g46.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g19292kcal303.6g4184.4g42.4g202.6g
Valittu annoskoko9792g9646kcal151.8g2092.2g21.2g101.3g
Annoskoko puolitettuna4896g4823kcal75.9g1046.1g10.6g50.7g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970