Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g3997g4796kcal639.5g52g223.8g4g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g40g352kcal0g0g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 3997g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)128g460kcal7g97.2g4.5g7g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g1599g1918kcal46.4g86.3g159.9g0g
Voi 32g232kcal0.4g0.1g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g15517kcal1386.6g471.2g908.4g22g
Valittu annoskoko9792g7759kcal693.3g235.6g454.2g11g
Annoskoko puolitettuna4896g3879kcal346.7g117.8g227.1g5.5g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310