Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g7040g7744kcal1619.2g0g147.8g0g
Voi 1280g9285kcal15.2g5.1g1040.6g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g576g2258kcal190.1g0g163.6g0g
Korppujauho 640g2344kcal67.1g479.4g6.6g33.9g
Persilja 256g70kcal3.5g2.8g0.5g20.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g43402kcal3790.2g974.6g2718.2g108.8g
Valittu annoskoko9792g21701kcal1895.1g487.3g1359.1g54.4g
Annoskoko puolitettuna4896g10851kcal947.6g243.7g679.6g27.2g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480