Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl883g1148kcal115.7g2.6g73.3g0g
Sokeri 546g2215kcal0g545.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 417g1432kcal42.5g292.2g5g14.6g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Omenasose, omatekoinen1605g2087kcal0g481.6g0g24.1g
Kuohukerma,valio,2dl1605g5458kcal32.1g48.2g561.8g0g
Maitorahka, milbona (500g)1605g1092kcal195.8g62.6g3.2g0g
Sokeri 257g1043kcal0g256.6g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1926g1317kcal15.6g292.8g1.9g15.4g
Vadelma 803g330kcal8g32.9g6.4g29.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g38kcal0g9.5g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g64g132kcal0g16.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini39g135kcal33g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g32962kcal888.8g4104.8g1303.2g168g
Valittu annoskoko9792g16481kcal444.4g2052.4g651.6g84g
Annoskoko puolitettuna4896g8241kcal222.2g1026.2g325.8g42g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021