BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)7987g15175kcal1198g63.9g1118.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka799g655kcal27.2g151.8g8g8g
Soijakastike 559g337kcal28.9g53.1g0.4g0g
Hunaja 320g1055kcal1.6g258.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu128g133kcal10.1g20.8g0.8g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g34711kcal2531.6g1095.4g2254.8g21.4g
Valittu annoskoko9792g17356kcal1265.8g547.7g1127.4g10.7g
Annoskoko puolitettuna4896g8678kcal632.9g273.9g563.7g5.4g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811