Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 5410g1302kcal97.9g119g16.2g124.4g
Vehnäjauho puolikarkea 216g743kcal22.1g151.5g2.6g7.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3607g1190kcal119g176.7g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g361g1010kcal68.5g0g79.3g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g180g1316kcal1.8g1.8g144.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g11121kcal618.6g898g484.8g264g
Valittu annoskoko9792g5561kcal309.3g449g242.4g132g
Annoskoko puolitettuna4896g2780kcal154.7g224.5g121.2g66g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204