Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4090g1197kcal38.4g184.1g16.4g77.7g
Jauheliha, sika-nauta 1925g4262kcal336.8g0g327.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)890g312kcal8.9g61.4g4.5g12.5g
Kesäkurpitsa1444g245kcal5.8g36.1g8.7g10.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour481g1444kcal16.4g20.7g144.4g4.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa962g2887kcal221.3g0g221.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g20694kcal1255.2g604.6g1445g210.2g
Valittu annoskoko9792g10347kcal627.6g302.3g722.5g105.1g
Annoskoko puolitettuna4896g5174kcal313.8g151.2g361.3g52.6g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148